Vind een ontwikkelplek!

Ontwikkelplekken in de kunst en cultuursector zijn belangrijk. Betaalbare werkplaatsen, residenties, ontwikkeltrajecten bieden kansen om je te ontwikkelen als kunstenaar en kunnen een verrijking zijn van een culturele organisatie. Helaas zitten ze nog wel eens verstopt en het is als kleinere organisatie niet altijd makkelijk om al de mensen te bereiken die je zou willen bereiken.

Om die reden zijn we op ons platform een overzicht gestart voor ontwikkelplekken. Ben je lid? Kijk dan hier voor het overzicht.

Welke ontwikkelplekken kan ik daar dan vinden?

Goede vraag. Momenteel vind je er organisaties uit binnen- en buitenland die residenties, ontwikkeltrajecten en broedplaatsen aanbieden. Je kunt filteren op soort ontwikkelplek en door de korte bondige omschrijvingen weet je snel of de plek iets voor jou kan zijn.

Willen jullie ons helpen?

Maar natuurlijk zijn er veel en veel meer plekken dan wij nu hebben kunnen verzamelen. Daarom willen we jullie vragen om ons te helpen het overzicht verder uit te breiden. Weet je of heb je een ontwikkelplek die residenties, ontwikkeltrajecten of broedplaatsen aanbiedt, laat het ons weten en wij voegen die organisatie graag voor je toe.

Tips en suggesties graag achterlaten via dit formulier.

Vriendelijk groet,

Team Cultureel Avonturiers