Ulrike Quade Company zoekt stagiaire publieksbinding!

Naam organisatieUlrike Quade Company
Zoekt:Stagiaire Publieksbinding
Informatie vacatureULRIKE QUADE COMPANY
Ulrike Quade Company maakt beeldend theater: een combinatie van beeldhouwwerk, dans, performance, taal en muziek. Het in Amsterdam gevestigde gezelschap maakt vaak (inter-)nationale coproducties. De meest recente voorstellingen zijn het nu tourende Coco Chanel, het succesvolle De Wand (o.a. Oerol 2016), en de opera Madama Butterfly, die op 31 januari 2017 in première ging in De Munt/La Monnaie in Brussel. Voor meer informatie: www.ulrikequade.nl

STAGIAIRE PUBLIEKSBINDING
Vanaf september is het gezelschap op zoek naar een Stagiaire Publieksbinding. Deze stage bevindt zich tussen dramaturgie, marketing en educatie. Je houdt je bezig met de ervaring van het publiek tijdens, vooraf en na afloop van de voorstellingen en de vraagstukken rondom het opbouwen van een langdurige relatie met de bezoekers.

De stage is een combinatie van een werkstage en het uitvoeren van (klein) onderzoek. Onder begeleiding voer je verschillende praktische taken uit, zoals het digitaal verwerken van publieksonderzoeken. Ook reis je in het kader van de randprogrammering en het lopende publieksonderzoek mee met de tournee van Coco Chanel.

Daarnaast loop je mee met, en ondersteun je, de huisdramaturg en de marketingmedewerker bij de dagelijkse werkzaamheden. Als je dat wil is het mogelijk de stage te combineren met een afstudeeronderzoek.

WAT ZOEKEN WIJ?

– Een HBO+ student (bij voorkeur in de richting Theaterwetenschappen of Marketing / Communicatie) in het derde of laatste jaar van zijn/haar opleiding.
– Een enthousiaste en charismatische persoonlijkheid die het leuk vindt met de bezoekers te praten over hun ervaringen.
– Een goede tekstschrijver.
– Vakinhoudelijke kennis van/passie voor theater
– Affiniteit met en interesse in publieksbinding en (nieuwe vormen van) theatermarketing.
– De mogelijkheid om met regelmaat in de avonduren te aanwezig te zijn.

WAT BIEDEN WIJ?

– Een boeiende en afwisselende stageplek met veel ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid tot het doen van onderzoek.
– Tijden in overleg.
– Stagevergoeding volgens de CAO theater en dans.
– Ervaring opdoen in het vormgeven van nieuwe manieren van publieksbinding en een kijkje in de keuken bij zowel de dramaturgie als de marketing van het gezelschap.
– Een nauwe betrokkenheid bij de werkzaamheden van zowel het zakelijke als artistieke team.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie, neem contact op met

Marieke van Delft
Marketing en Publiciteit
UIrike Quade Company
[email protected] – 020 78 92 767

Solliciteren? Stuur je CV en een bondige motivatiebrief vóór 1 augustus naar hetzelfde e-mailadres.

Tot wanneer kan er gesolliciteerd worden?maandag, 28 augustus 2017
Emailadres[email protected]