PRA Muziektheater zoekt Zakelijk Producent

Naam organisatiePRA Muziektheater
Zoekt:Zakelijk Producent (freelance / ZZP)
Informatie vacaturePRA Muziektheater maakt sinds 2010 innovatieve dans- en muziekprojecten binnen leefwerelden waar de beleving en het maken van kunst geen vanzelfsprekendheid zijn. Dit doen wij met professionele dansers en musici en in samenwerking met kunstvakopleidingen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, wijkcentra en cultuurcentra. Met onze projecten brengen we werelden en generaties samen.

PRA speelt met haar projecten in op een niche binnen het aanbod voor ouderen: kwalitatief hoogwaardige kunstprojecten die zijn afgestemd op hun leefwereld en fysieke vermogen. PRA staat voor bewegen, verbinden, veranderen en het doorbreken van vaste patronen. PRA kijkt naar wat men nog wel kan in plaats van wat men niet meer denkt te kunnen. Dankzij PRA kom je in contact met wie je bent en met de wereld om je heen. Dat geldt voor de ouderen, voor de jongeren en voor iedereen die komt kijken. Daarbij brengen we veel vrolijkheid en energie met onze dansers en musici.

Naast de voorstellingen en programma’s geeft PRA regelmatig presentaties op conferenties en bijeenkomsten binnen de domeinen cultuur, zorg en ouderen. PRA is een projectorganisatie onder leiding van artistiek leider Monique Masselink en ontvangt momenteel naast ad hoc subsidies van (regionale) overheden en diverse landelijke fondsen ook een vierjarige subsidie van de provincie Noord-Brabant. PRA werkt met een pool van professionele dansers en musici.

De komende jaren wil PRA haar reikwijdte en zichtbaarheid vergroten en meer financiële continuïteit garanderen. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een invulling van onderstaande functie.

Taken en verantwoordelijkheden
– Je stelt samen met de artistiek leider een nieuw beleidsplan op en gaat op zoek naar inkomstenbronnen voor een stabiele financiële basis voor de komende jaren;
– Voor de artistiek leider fungeer je als klankbord en sparringpartner;
– Je representeert PRA, onderhoudt contacten, bouwt aan het netwerk, overlegt en onderhandelt met alle relevante partijen: van subsidiënten tot zorginstellingen, van coproducenten tot symposia;
– Je draagt zorg voor de planning en zakelijke afhandeling van de verschillende projecten;
– Je bewaakt het budget, doet de financiële verslaglegging en onderhoudt contact met de boekhouder en op geëigende momenten met de penningmeester;
– Je bereidt bestuursvergaderingen voor en bent daarbij aanwezig;
– Je ontwikkelt een communicatieplan om de identiteit, positionering en zichtbaarheid van PRA te versterken; je schrijft persberichten, houdt contact met (vak)media en onderhoudt de social media.

Profiel / Functie-eisen
– Relevante werkervaring met zakelijke leiding en communicatie in het culturele en/of maatschappelijke veld;
– Gedreven om de organisatie verder uit te bouwen samen met de artistiek leider;
– Communicatieve, innemende en diplomatieke persoonlijkheid, zelfstandig, ondernemend, proactief, enthousiast, accuraat en een teamspeler;
– zzp’er, bereid om flexibel te werken, vanuit huis;
– Bij voorkeur wonend in regio Amsterdam.

Wij bieden
– Een nieuwe uitdagende functie in een kleine, maar groeiende culturele organisatie met vele potenties. Samen met de artistiek leider geef je vorm aan de toekomst en word je het gezicht van PRA;
– Voor de periode juli tot en met december 2018 is er binnen de huidige projecten een honorarium op projectbasis. Voor de periode erna is er een basis vanuit de subsidie van Noord-Brabant en zal je zelf zorg dragen voor financiering om de functie verder uit te bouwen.

Interesse?
Mail je motivatiebrief en cv voor 22 juni 2018 naar het bestuur van Stichting PRA Muziektheater via [email protected].

Voor inlichtingen over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Monique Masselink en Karin van den Berg. Per email: [email protected] of [email protected].

Benieuwd naar meer informatie over de bijzondere projecten die Stichting PRA al heeft verwezenlijkt? Kijk dan op onze website.

www.pramuziektheater.nl

PlaatsAmsterdam
Tot wanneer kan er gesolliciteerd worden?vrijdag, 22 juni 2018
Emailadres[email protected]