Open Call Mentorship Building Beyond #3

DEADLINE

15 juni 2023 om 23.59 CEST

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Prins Claus Fonds organiseren samen voor de 3e keer het programma Building Beyond. Ze nodigen ontwerpers, makers, kunstenaars, denkers, architecten uit het Afrikaanse continent uit om de toekomst van publieke ruimten en gemeenschappen op het zich ontwikkelende Afrikaanse continent vorm te geven en binnen de lokale context in praktijk te brengen. Building Beyond moedigt hen aan om nieuwe realiteiten niet alleen te dromen maar ook tot werkelijkheid te maken. Met als doel een nieuwe draai geven aan de toekomst van Afrikaanse steden door ontwerp te combineren met ruimtelijke ordening.

  • Organisatie

    Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Prins Claus Fonds

  • Voor wie?

    Ben jij een ontwerper, maker, kunstenaar, denker, architect of iets wat hier ook onder valt of aan gerelateerd is, en kom je uit en ben je werkzaam in Algerije, Benin, Burkina Faso, Burundi, Congo, Egypte, Ethiopië, Congo-Kinshasa, Ghana, Kenia, Libië, Mali, Mauritanië, Marokko, Mozambique, Niger, Nigeria, Uganda, Rwanda, Senegal, Somalië, Tanzania, Tunesië, Tsjaad, Zuid-Afrika of Zuid-Sudan? Dan nodigen we je graag uit om je aan te melden voor deze call.

  • Wat?

    Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Prins Claus Fonds willen de ruimte bieden aan creatieven om heersende machtsstructuren actief uit te dagen en nieuwe methoden om hun gemeenschappen hierin te betrekken te ontwikkelen. We willen ruimte bieden aan een veelheid van perspectieven die je stimuleren om nogmaals na te denken, en om dieper en anders na te denken.