Over het platform voor Cultureel Avonturiers

Wat?
Een paar jaar geleden lanceerden we de website cultureel-avonturiers.nl om avontuurlijke cultureel ondernemers met goede informatie een duwtje in de rug te geven. Al snel kregen we steeds meer bezoekers, wat heel erg tof was! Om onze bezoekers nog meer te bieden hebben we de afgelopen periode onafgebroken aan de website gewerkt en het Cultureel Avonturiers abonnement in het leven geroepen. Het Cultureel Avonturiers abonnement geeft ons de mogelijkheid de bezoeker veel meer te bieden (waaronder een overzicht met meer dan 140 cultuurfondsen!). We hopen dat we hiermee nog meer avonturiers op weg kunnen helpen dan we afgelopen jaren al deden en misschien zien we je terug bij een van onze trainingen.

Vriendelijke groet,
redactie Cultureel Avonturiers

Wie?
Het platform Cultureel Avonturiers is een initiatief van Volgspot | Bureau voor cultureel ondernemerschap. Maar bovenal is het een platform voor en door cultureel avonturiers, dus: voor en door jou!

Marieke van Delft Kyra Sara Bouman Maaike favicon 50 Rob Favicon 50 Jij faviconIsisWouterDorien Goris Stichting Cultureel Avonturiers Jagoda Bobrowska Amir Vahidi

Contact

Een moment geduld aub.