Marieke van Delft

Marieke van Delft

Fondsenwerver - regio Zuid- en Noord-Holland

Marieke van Delft werkt sinds 2012 als cultureel ondernemer en richtte in 2013 Volgspot op. Samen met Rob startte ze Cultureel Avonturiers, een platform voor cultureel ondernemerschap. Ze combineert een gedegen kennis van en ervaring in de culturele sector met een creatieve en no-nonsense ondernemersgeest. Marieke studeerde Moderne Theaterdans aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Theaterwetenschappen aan de Universiteit Utrecht.

Rob Geers

Rob Geers

Fondsenwerver - regio Zuid- en Noord-Holland

Rob Geers is een ervaren marketing en communicatiedeskundige. Samen met Marieke richtte hij Cultureel Avonturiers, een platform voor cultureel ondernemerschap op. Sinds 2016 is hij verbonden aan Volgspot. Hij combineert een sterk zakelijk inzicht met een uitgebreide kennis van het marketing- en communicatievak. Rob studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen en Wijsbegeerte aan de Universiteit van Tilburg.

Lid Worden?

Lid Worden?

Wij zoeken fondsenwervers

Wil jij jezelf hier ook presenteren als fondsenwerver? Met ons abonnement voor fondsenwervers kan dat! Vul het formulier in en wij sturen je de voorwaarden op.