Design Contest Cor Unum 2022 darkness enlighted

DEADLINE

20 december 2022

De 10e editie van de Cor Unum Design Contest is van start gegaan! Deze internationale ontwerpwedstrijd is speciaal voor getalenteerde studenten aan kunst- en designopleidingen. Alumni (max. 1 jaar afgestudeerd) mogen ook deelnemen. Als keramiekmaker willen we het keramisch ambacht levend houden en we bieden je graag een podium!

 • Organisatie

  Cor Unum – Den Bosch

 • Voor wie?

  Voor studenten aan kunst- en designopleidingen. Ook alumni die maximaal 1 jaar afgestudeerd zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen.

 • Prijs

  Uit de inzendingen worden 15 ontwerpen genomineerd. Deze worden enkele weken voorafgaand aan de jurydag tentoongesteld bij Cor Unum. Op de jurydag wordt een 1e (€500), 2de (€300) en 3de (€200) prijs vastgesteld. Daarnaast wordt uit de tentoongestelde genomineerde inzendingen door bezoekers een publiekprijs geselecteerd. Deze winnaar ontvangt een cadeaubon van Cor Unum t.w.v. 100,-. De winnaar van de eerste prijs wordt door en bij Cor Unum begeleid in het onderzoek naar de productie van hun ontwerp en het op de markt brengen daarvan.
 • Jury

  De vaste jury bestaat uit Sergio Herman (Master-chef en horecaondernemer), Mary Hessing (Hoofdredacteur WOTH), Timo de Rijk (Directeur Design Museum) en Charlotte Landsheer (Directeur Cor Unum) met ieder jaar verschillende gast juryleden, waaronder dit jaar Floris Hovers.