Cultureel Avonturiers 3.0 online!

Het is zover! Cultureel Avonturiers 3.0 staat online. Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen? Log dan snel in en klik jezelf een weg door het vernieuwde menu. Ben je nog geen lid, kijk dan hier naar de mogelijkheden.

Wil je iets meer weten over wat er is veranderd? We lichten het hieronder toe.

Waarom deze wijzigingen?

Als we aan het platform werken zijn er drie vragen die de weg voor ons verlichten, namelijk:

  • Hoe kunnen we onze leden helpen de kansen te pakken die zich voordoen voor hen als kunstenaar, culturele instelling of culturele organisatie?
  • Hoe kunnen we de juiste kennis op het juiste moment bij onze leden onder de aandacht brengen?
  • Hoe kunnen we de kunde die nodig is om je ambities waar te maken het beste overbrengen met onze hulpmiddelen, routekaarten, artikelen en workshops?

Met de vernieuwing van ons platform streven we ernaar een alsmaar beter antwoord op deze vragen te bieden.

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

Deadlines (nieuw!)
Hier vind je alle deadlines onder elkaar gefilterd op landelijk niveau en per provincie. Om de deadlines uit de voor jou interessante regio(s) in je inbox te ontvangen, kan je dit zelf instellen in je account omgeving.

LET OP: de mail met uitgelichte fondsen vervalt. We sturen vanaf nu op de 15e van iedere maand een overzicht van de door jou gekozen deadlines.

Open Calls (vernieuwd!)
We hebben het overzicht van open calls verdeeld in categorieën, zodat je gerichter kan zoeken naar wat voor jou interessant is. Natuurlijk ontvang je deze ook als vanouds wekelijks in je inbox.

Uitgelicht Nieuws (nieuw!)
Sectornieuws, nieuws over het platform, de workshops en artikelen over fondsenwerving hebben een eigen plek gekregen.

Fondsen & Crowdfunding (vernieuwd!)
Deze vernieuwde pagina heb je mogelijk al gezien, of over gelezen in onze nieuwsbrief van kort geleden. Lees hier over de update van ons fondsenoverzicht.

We hopen dat we hiermee weer een stapje dichterbij zijn om jullie te helpen de kansen te pakken die zich voordoen, kennis te bieden die je project tot een succes maakt en de kunde te bieden die je langs alle struikelblokken, doolhoven en andere obstakels heen helpen.

Hartelijke groet,

Team Cultureel Avonturiers

P.S. Heb je tips voor ons? We horen het graag via het contactformulier.
P.S. Voor het eind van het jaar komen we met nog een grote update, maar daarover later meer…