Breaking news!

Beste leden (en nog niet leden),

Gedurende de zomermaanden zijn we hard aan het werk geweest om het platform te verbeteren. Natuurlijk hebben we ook op onze luie hardewiets, melk uit een kokosnoot gedronken, maar tussen deze momenten door hebben we veel werk verzet.

Meer van het oude en nieuwe dingen

Naast dat we meer fondsen, meer residenties, meer open calls, meer workshops, meer nieuwe regelingen, kortom meer van alles hebben toegevoegd, hebben we ook ons fondsenoverzicht opnieuw onder de loep genomen. We maken in het vernieuwde overzicht  onderscheid tussen landelijke en regionale fondsen en hebben crowfundingplatforms toegevoegd. Je vindt het resultaat op dezelfde plek als het oude overzicht, maar nu onder de naam: Fondsen & crowdfunding.

Starthulp fondsenscan

Daarnaast introduceren we onze Starthulp Fondsenscan. Voor bovengenoemde make-over stelden we onszelf de vraag: ‘Hoe zoeken we zelf als we een fondsenscan doen voor een van onze leden?’ En ‘Hoe kunnen we met die achtergrondkennis onze leden helpen om zelf tot het beste dekkingsplan voor hun project te komen?

Een fondsenscan is een goed startpunt, maar hoe kies je uit alle mogelijke bronnen van financiering de juiste voor jouw project. Daarvoor bedachten we de Starthulp Fondsenscan. Het idee is simpel. Je vult de starthulp in (dit duurt slechts vijf minuten) en wij sturen je een persoonlijke instructie om ons fondsenoverzicht systematisch te kunnen doorzoeken, om zo tot een passende shortlist te komen. Handig toch? Zo vergroot je je kansen op het beste dekkingsplan en mis je geen kansen om je ambities te verwezenlijken.

P.S.

ACTUEEL EN UPDATES
Binnenkort presenteren we onze nieuwe kennisbank met meer mogelijkheden om die updates te kiezen die jij wilt ontvangen.

GLOEDNIEUW!
En binnenkort voegen we een nieuw groot onderdeel toe aan het platform, waarvoor we jullie om hulp willen vragen.

DUS STAY TUNED!