Bevraag uzelf in de Filosofische Praktijk

Iedere zaterdag organiseert de Filosofische Praktijk Nederland een filosofische spreekuur op haar locaties in Nederland. Aanmelden voor een proefgesprek (kosteloos) kunt u via de website www.f-p-n.nl

Over de grens In het gesprek met de filosofisch practicus staat het denken van de bezoeker centraal. Het belangrijkste verschil met een psycholoog, psychotherapeut of coach is, dat de filosofisch practicus u confronteert met uw eigen uitspraken en gedachten en u aanmoedigt daarvan een vraag te maken. U krijgt geen handelingsplan of advies maar u wordt tot aan de grens van uw denken gebracht – en dan nog een stap verder. Over de grenzen van wat u gedacht had. Uitmondend in een vraag die werkt en doorwerkt. Dit geeft u inzicht, ruimte en rust.

Voor welke problemen? In de filosofische praktijk kunt u terecht met alle soorten levensproblemen, zoals werkstress, studiestress, zingeving, schuld, schaamte, relatieproblemen, leven en dood, ziekte, keuzeproblematiek.

Laat u informeren, ieder zaterdag kunt u bij ons terecht tussen 11.00 en 15.00. Het antwoord krijgt u niet, maar de vraag werkt.